wegwerpartikelen

Lijkt het je leuk om een activiteit te doen samen met je vriendinnen, collega’s  of (schoon)zussen? Voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend dan is een stijlcoach – workshop iets voor jullie! Willen jullie graag inspiratie op het gebied van mode en kleding? Ben je benieuwd welke kleuren jou en je vriendinnen, collega’s  of (schoon)zussen mooi staan? Boek een stijlcoach – workshop voor maximaal 4 personen. En ik zal je alles uitleggen over kleur en stijl en hoe dit het beste te combineren is zowel innerlijk als uiterlijk.

Voorafgaande aan deze workshop vraag ik alle deelnemers om een paar kledingstukken mee te nemen waarover jullie twijfelen of vragen hebben. Aan de hand van jullie body balans punten gaan we kijken waarom jullie twijfels hebben. En wat we kunnen doen of juist laten om deze twijfels weg te halen. Zie uitleg lichaambalans punten

Vervolgens gaan we samen kijken welke kleurgroepen voor ieder van jullie je laten stralen en kracht geven. Daarbij geef ik jullie een heleboel bruikbare stijltips die je meteen kunt toepassen en behandel al jullie vragen op het gebied van fashion. Ook leg ik uit welke kledingstijlen er zijn en bepalen we samen voor ieder van jullie welke stijl het beste bij jou past. En wat je zowel innerlijk als uiterlijk wilt uitstralen of misschien wil je zelfs ergens in groeien qua stijl.

Dit doen we samen onder het genot van een hapje en een drankje.

Inclusief:

Kleur en stijlkaarten

Tijdsduur:

+/- 2 uur

Kosten:

Op basis van 4 personen vanaf 225 euro incl. BTW