Hallo ik ben Christel van den Heuvel-van Houdt, geboren en getogen in Venray.

Al van kinds af aan gefascineerd door mode, trends, kleuren en kledingstijlen. Echter ben ik de laatste  jaren meer en meer  bewust geworden om niet de mode/trends na te jagen.

Het is een uitdaging om inspiratie te halen uit de nieuwste mode/trends en deze te destilleren.

Daardoor ben ik mijn garderobe bewuster gaan opbouwen. Ik heb ervoor gezorgd dat ik een goede basis heb en van daaruit bouw ik zorgvuldig uit. Dat doe ik door heel goed na te denken en goed te overwegen waarom een item bij mij past.

Tijdens mijn genoten opleidingen werd er geen les en aandacht gegeven aan kleur /stijl in kleding en lichaamsbouw echter dit heeft onlosmakelijk veel met elkaar te maken. Zo kwam ik uit bij Hanneke Develing van MOOI STIJL opleidingen voor een opleiding tot kledingcoach/personal-shopper, deze heb ik dan ook met veel enthousiasme en plezier gevolgd.

De kennis die ik heb opgedaan van kledingstijlen, kleur in verhouding  tot lichaamsbouw wil ik graag delen met  vrouwen en mannen die de beste versie van zichzelf willen ontdekken. Die meer kracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid willen uitstralen.

Met vriendelijke groet,

Christel van den Heuvel-van Houdt