CHVH
U bent aan het lezen
Print op print
5

Print op print

Print op print is helemaal HOT op dit moment! Ik kan me voorstellen dat je hier moeilijk een balans in kunt vinden. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten prints: stippen, strepen, ruitjes, bloemen,
paisley of panter.
De vraag is natuurlijk hoe kun je dit nu het beste combineren: Alles mag! Is dit te heftig voor jou of je voelt je als een circusclown. Dan zijn er 2 makkelijke tips om mee te beginnen met je print-op-print look.

STREEPJES:
Kies een print, bijvoorbeeld streepjes en combineer die in verschillende kleuren. Laat de kleuren van de streepjes terugkomen in je andere print. Let wel op dat je horizontale met een verticale streep combineert. Een goede truc voor het combineren van prints is om te kiezen voor dezelfde printjes in verschillende grote. Dit gaat het allerbeste bij de streep. Een dunne streep staat heel mooi met een wat dikkere of bredere streep. De leopard print is helemaal in, daarom is deze ook zo leuk om te combineren met een streepje.

PRINTS:
Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld stipjes of bloemen. Probeer dan behalve met kleur te variëren ook te kiezen voor verschillende groottes.
Je kunt ook verschillende ruitjes op elkaar combineren, maar houd de kleuren wel rustig. Ruitjes combineren met bloemenprint.
Vind je dat nog te druk? Combineer de printjes dan met een riem. Je kunt een zwarte dikke riem om je middel dragen om ze echt te scheiden, maar je kunt er ook een plain jacket overheen gooien waardoor je het ietsje rustiger maakt. Print op prints blijft nog steeds heel gewaagd en je moet wel uit je comfort zone durven stappen, maar het is te doen!
Draag een effen kleur erbij.