*Zakelijke kleur en stijl advies

*Advies voor mannen en vrouwen

*Loopbaan coach traject afgerond

*Sollicitatiestress: hoe krijg ik die baan!

*Multinationals: hoe haal ik deze klant binnen!

*Training winkelpersoneel

*Winkelinterieur verzorgen

 Bij een zakelijke kleur- en stijladvies kijken we tevens naar hoe we de zakelijke kledingstijl kunnen combineren met jou persoonlijke stijl. We kijken welke stoffen, prints, roklengte, mouw, halslijn, schoenen e.d. jou een zakelijke en professionele look geven. En welke kleuren en kleurcontrasten bij jou unieke persoonlijkheid passen en natuurlijk bij de functie die jij uitvoert.

Je gaat naar een sollicitatiegesprek en vraagt je af wat je zal aantrekken. Welke kleur benadrukt jouw kwaliteiten die voor de functie vereist zijn?

Je wilt graag die nieuwe klant binnen halen maar je weet niet hoe. Ik kan je door middel van een kleur en stijladvies mogelijkheden bieden die je versteld doen staan

Ik biedt jou de mogelijkheid om kleur in te zetten voor een goede balans, positieve uitstraling en het bereiken van persoonlijke en zakelijke doelen. Een strategisch middel dat iedereen eenvoudig en doeltreffend kan gebruiken.

Je wilt je klanten in de winkel nog beter van dienst kunnen zijn. Daarvoor kan ik een oplossing bieden in de trant van een training.

Ga de uitdaging aan en wordt zelfverzekerder en daarmee mooier en gelukkiger! Blijf wie je bent, maar leer hoe jij jezelf net iets gemakkelijker kleedt, styled en beweegt.

Inclusief:

Boekje met jou persoonlijke kleur- en stijladvies

Tijdsduur:

+/- 2,5 uur

Kosten:

250 euro excl. BTW