Kleur en stijl hebben alles met elkaar te maken. Daarom adviseer ik altijd om beide adviezen met elkaar te combineren. Daarbij adviseer ik zowel mannen als vrouwen.

Na een korte kennismaking met een kleine intake waarin ik een beeld wil krijgen van wie jij bent, gaan we aan de slag met kleur. Ik leg uit hoe ik werk met de 6 kleurgroepen en gaan we voor jou op zoek naar de geschikte kleuren die jou weer laten stralen. Ik vraag jou van te voren om kledingstukken klaar te leggen zodat jij hier vragen over kunt stellen en we deze samen kunnen bespreken. Daarna gaan we door met het stijladvies waarin we jou bodybalanspunten bespreken. Ik leer jou waar je de nadruk op kunt leggen en wat je kunt camoufleren.

Als laatste bekijken we de 6 kledingstijlen en ga jij bepalen welke stijl het beste bij jou past. Ik leg jou haarfijn uit hoe jij deze stijlen meer kunt uitbouwen.

Na afloop krijg jij een handig boekje waar alle kleuren die bij jou passen en stijltips in staan. Zodat jij deze de eerst volgende keer dat jij gaat winkelen precies weet welke kleuren, prints en stijlen jou laten stralen.

Inclusief:

Boekje met jou persoonlijke kleur- en stijladvies

Tijdsduur:

+/- 2 uur

Kosten:

165 euro incl. BTW