Bij de eerste afspraak wordt een uitgebreide intake gedaan. De intake duurt ongeveer 10 minuten. Dit om goed te bepalen voor welke gelegenheid het is en welke kleur het geschikte is. Een spray-tan sessie bij SPRAY-TAN CHVH duurt ongeveer 20 minuten. SPRAY-TAN CHVH werkt met de producten van FRESH INDULGENCE, hierbij heb je keuze uit 3 verschillende vloeistof lijnen. Zo benader je altijd de juiste bruine teint.

Nadat je zelf alle voorbereidingen hebt getroffen (zie spray-tan tips) Kan de behandeling beginnen deze duurt maximaal 20 minuten. Tijdens deze behandeling mag je donkere bikini/ lingerie aan, maar je kunt er ook voor kiezen om topless getand te worden. De keuze is aan jezelf! Graag ook even de nagels lakken zodat er geen kleur achter blijft op de nagels, deze kleuren anders bruin mee. Voordat er gesprayd wordt, krijg je een haarnetje en voetzolen, om je haren en voeten te beschermen tegen ongewenste spray-tan vloeistof. Op je handpalmen en nagels wordt een crème aangebracht om verkleuringen te voorkomen. Met een airbrush-apparaat wordt FRESH INDULGENCE spray-tan verneveld op de huid.

Door de instructies van SPRAY-TAN CHVH goed op te volgen word op elke deel van het lichaam FI-vloeistof verneveld. Het sprayen zelf duurt slechts 10 minuten. Daarna moet de lotion nog enkele minuten opdrogen. Het resultaat is direct zichtbaar, maar de kleur ontwikkelt zich nog verder 2 tot 8 uur na de behandeling tot maximale kleur sterke. De intensiteit van deze kleur wordt afgestemd op je eigen huidkleur. Onze producten zijn geurloos en er is geen onaangename geur tijdens de ontwikkeling.
Direct na de spray-tan behandeling wordt aangeraden om loszittende, donkere kleding te dragen. Dit komt omdat het dragen van strakke kleding strepen op de huid kunnen veroorzaken.

Wanneer niet spray-tannen? Laat een allergie altijd even van te voren weten. Voorkomen is beter dan genezen!

  • Extreme eczeem
  • Snij- en schaafwonden, denk aan tatoeages
  • Schubziekte
  • Notenallergie
  • Zwangerschap graag advies inwinnen bij uw huisarts voordat u bij ons een afspraak boekt.
  • Geadviseerd wordt vanaf 18 jaar te spray-tannen, niet omdat het schadelijk is maar omdat hormonen de kleur kunnen beïnvloeden.