Hou je niet van winkelen of weet je niet wat je moet kopen omdat je door de bomen het bos niet meer ziet als je in een winkel bent of je ervaart elke keer miskopen na een dag shoppen. Ik ga graag met jou mee en help jou om de juiste keuze te maken qua kleur, stijl en de laatste modetrends. Maar ook help ik jou graag bij keuzestress voor een feestje of andere speciale gelegenheden. Alles is mogelijk als ik samen met jou ga shoppen.

Ook voor de mannen onder ons die een keer persoonlijk advies willen is dit echt een aanrader.

Mocht jij nog niet eerder een advies hebben gehad of je hebt een advies gehad maar weet niet zo goed hoe je deze toe moet passen als je eenmaal aan het shoppen bent.  Dan gaan we eerst samen op mijn kosten een kopje koffie drinken in de stad naar keuze en jij geeft aan wat je graag wilt.

Ik ga de belangrijkste kleur- en stijladviezen na en vervolgens gaan we de winkels in op zoek naar de juiste kleding, kleur en stijl combinaties. Tijdens het passen laat ik jou aan de hand van de bodybalanspunten zien wat de kleding voor jou kan betekenen en welke kledingstukken het beste in jou naar boven halen. Ook probeer ik jou uit je comfort zone te halen zodat je ook eens een keer iets anders uit het rek pakt dan normaal. Ik laat je graag zien wat er nog meer mogelijk is en welke kleuren jou laten stralen en wat leuke combinaties zijn.

Inclusief:

Kleur- en stijlkaarten

Tijdsduur:

+/- 2,5 uur

Kosten:

275 euro incl. BTW