Het doel van dit stijlcoach advies is uiteindelijk er mooier uitzien! Maar ook alle tools, tips&tricks om geen miskopen meer te doen. Meer zelfvertrouwen te krijgen en bovenal meer plezier in het winkelen.

Jij gaat samen met jou stijlcoach kijken naar je persoonlijkheid. Waar hou je van, wie ben je en wat wil je uitstralen. Vervolgens kijken we samen naar jouw lichaamsbalans punten. Is je lichaam in balans, willen we lichaamsdelen accentueren of juist camoufleren? De stijlcoach kijkt samen met jou naar de vorm van je gezicht, de structuur van je haar, de body-contouren en botstructuur. Deze fysieke elementen zijn het uitgangspunt voor de pasvorm van je kleding. In een gezicht-analyse en body-analyse legt de stijlcoach deze gegevens vast. Daaruit trekken we conclusies die worden vertaalt naar concrete adviezen. De principes die we hanteren gaan uit van het creëren van een optische balans. Het doel van de stijlcoach is dat je er altijd met je kleding goed geproportioneerd uitziet. Dat bereik je door op plaatsen waar dat nodig is met de juiste middelen te verlengen, te verbreden en te accentueren.

Doordat we gaan kijken naar de verschillende kledingstijlen die er zijn, kunnen we achterhalen wat je bewust en/of onbewust uitstraalt. Welke stijlen passen bij jou, waar zou je in willen groeien en wat zou je qua stijl achter je willen laten. Welke mogelijkheden zijn er qua winkels: welke winkels sluiten aan op jou smaak en stijl.

In welke stad kun je terecht bij de leukste en mooiste winkels.

Elke man en vrouw is mooi & uniek!